Stoffen:

Wafelstof is een 100% katoenen stof met een wafel structuur. Na het wassen wordt de structuur van de stof nog voller en voelt de stof heerlijk soepel aan. Door de ademende eigenschap is deze stof zeer goed te gebruiken voor dekentjes in kinderwagens en babybedjes.


Tricot rib is een tricot met rib structuur ook wel bekend onder de naam corduroy. Belangrijke eigenschap van katoen tricot rib is de rekbaarheid wat zorgt voor veel draagcomfort. Tricot rib draagt fijn op de huid en blijft het door de toevoeging van elastane mooi in vorm.


Badstof tricot is voor baby’s een heerlijke zachte stof. Het is een rekbare stretch badstof die zeer geschikt is om babykleding, hoezen voor aankleedkussens, beddengoed en pyama’s van te maken.


Bamboe Wellness is een kwalitaitief hoogwaardige stof die ultra zacht aanvoelt. De stof is mooi vol van structuur en van een prachtige kwaliteit met heel veel draagcomfort. Bamboe is duurzaam en heeft een aantal unieke eigenschappen: het is anti bacterieel, sterk vochtabsorberend, de stof ademt en is bovendien ultra zacht.Teddy is een warme stof. Deze stof heeft een wat pluche uitstraling en voelt dik, warm en heerlijk zacht aan. In de stof zit katoen met polyester verwerkt.


Katoen is een natuurlijke stof met meerdere fijne eigen schappen; het is vriendelijk voor de babyhuid, ademend en bovendien vochtregulerend. Daarnaast is het slijtvast en makkelijk wasbaar.


Tricot is een zeer fijn gebreide stof onder andere bekend van T-shirts en zomer jurkjes. Belangrijke eigenschap van tricot is de rekbaarheid dat zorgt voor veel draagcomfort. Tricot is heel comfortabel en is fijn op de huid en makkelijk wasbaar.